Nem ment a Q POWERPOINT Program! Rendesen működik, DE nem ment . Sem közvetlenül, sem másként. Mit lehet kitalálni?
#1:
Hm, most az egyszer engem is csúnyán cserbenhagyott a Google... Kíváncsian várom, mi sül ki ebből.
Ha jól sejtem a Q Research Software lenne amire a kérdező gondol. Az egy elég minőségi, egybegyúrt irodai program. Egy programban él a teljes MSOffice kínálattal, valamint rengeteg formátumba lehet vele menteni.
A helyzet viszont a következő:
Mivel itt tette fel a kérdést, és nem a Q Supportnak küldött e-mailt (akik egyébként 24 órán belül válaszolnak egy hibajelentésre, nem úgy mint a MicroSoft), ezért ha jól sejtem nem volt hajlandó kifizetni érte 402ezer (igen, négyszázkétezer) forintot egy évre, így letöltött, és crackeltnek hitt verzióról van szó.
A Q viszont okosabb, mint a MicroSoft. Egyik ilyen például, hogy a mentési parancssort az igencsak jól titkosított szerverükről tölti be gombnyomáskor, így maga a mentési parancssor a programban nincs jelen. Nem hackelhető. A szerver portjai viszont csak a kóddal aktivált (és nem csak annak mutatott) programnak nyílnak meg. A kódok listája viszont minden egyes dobozos verzióhoz és online vett verzióhoz kézzel íródnak, fixáltak, valamint csak egyszer használhatóak.
Illetve nem csak egyszer, hanem egyszerre csak egy hardware-n. Tehát ha valaki odaadja a kódját, akkor az új gépen csak úgy lehet aktiválni, hogy jelented, hogy megváltozott a gép. Akkor viszont az előző hardware-ket kiveszi az aktiválás alól. Mivel kézzel írt fixek, ezért a generátorok sem működnek.
A demo verzióban szintén nem működik a mentés.
Gyakorlatilag a program hivatalos megvásárlása nélkül nem lehet menteni.
URAK!
Köszönöm a segítséget, DE úgy látom mindenkit tévútra vitt a Q jelzés, amit finomra fordítva rohadt, szemétnek szántam.
Tehát Q = ...va!
BOCHY!
A kérdés továbbra is áll!
A Powerpoint JÓL működik, DE semmit nem ment. A többi Office program ment, csak ez nem!
Van ötlet mit lehet tenni?
Belső javítással, rendszer visszaállítással is próbálkoztam, az sem oldotta meg. Az Office Win 7 része.
Használj Libre Office-t.
Az biztos, hogy ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!