Szerintetek megér évente nagyjából 5500 Ft-t az Avast vírusírtó fizetős verziója?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 14:07
2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van. Inkább felteszem a kérdésemet egy informatikai fórumon.
2018. jan. 15. 14:16
3/11 anonim válasza:
Inkább egy diákigazolvánnyal féláron vásárolható NOD32-t válassz, én azt tenném.
4/11 anonim válasza:
Az a javaslatom, hogy majd úgy fogalmazd meg a kérdésedet azon a bizonyos másik fórumon, hogy részletezed a böngészési és letöltési szokásaidat, és az anyagi helyzeted sem utolsó szempont. STB. Mert mi azt honnan tudhatnánk hogy neked mi éri meg ?
De ha te ott is csak ennyit fogsz kérdezni, nagy valószínűséggel csinálsz hülyét magadból, mint itt éppen.
5/11 anonim válasza:
A vírusirtó motorban nincs különbség:
szóval átlag, az Internetet tudatosan használó magánszemélynek szerintem az ingyenes is megteszi.
6/11 A kérdező kommentje:
Átlag user vagyok.
2018. jan. 15. 14:35
7/11 anonim válasza:
Ha támogatni akarod őket, akkor megveszed, ha nem akkor keresel interneten cracket.
8/11 yeti27 válasza:
# 7
Feltört vírusírtó "Azosztigen" XD...
9/11 anonim válasza:
Nem kell feltörni. Én az ebayon vásároltam vírusirtókat 1000 ft körül (sorozatszámot vagy key fájlt) és vígan működnek.
10/11 anonim válasza:
yeti27: egyetértek, a feltört vírusirtó olyan, mintha magad telepítetted fel volna a vírust - ellenjavallt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!