Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számítógép újraindul játék...

Számítógép újraindul játék közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy újraindul a gépem játékok közben, úgy mintha a RESET gombot megnyomnám. Túlmelegedés nem lehet, néztem programmal + sokszor egy két másodperc játék után indul újra. illesztőprogramot újratelepítettem. a játékokban csak annyi a közös, hogy mind eredeti, steamen regisztrált játék, és egészképernyős, 3d-s játékok. természetesen semmilyen hibakód nem fogad soha, így el se tudok indulni semerre sem. a számítógépet nemrég telepítettem újra, clean install volt, úgyhogy minden friss a gépen.

előre is köszönöm a segítséget

2018. jan. 13. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha keresőbe beírod:

event log vagy event viewer és ott.

Application vagy System.

Ott megkeresed az idő pontot és talán szerencséd lesz és megtalálod bár lehet, hogy nem gyártott errort.

2018. jan. 13. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:

az eseménynaplóra gondolsz?

próbáltam azt is, "kritikus" hibát hoz minden ilyennél: "Kernel-power: A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."

ezzel nem vagyok előrébb sajnos

2018. jan. 13. 10:18
 3/7 A kérdező kommentje:
furmarkkal stress testet és benchmarkot se tudok futtatni, újraindul akkor is
2018. jan. 13. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Mióta van ez a hiba és mi után történt ez?
2018. jan. 13. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:

először csgo közben kezdte el, aztán egyre több mindenben csinálja.

Tegnap letöröltem az illesztőprogramot és nem tettem fel egyáltalán semmilyen másikat. a hiba megszűnni látszott. persze ez így nem állapot, így ugyanúgy játszhatatlan és használhatatlan minden. megpróbálkoztam egy régebbi driverrel, azzal is hozza a hibát.. valakinek valamilyen tippje van?

2018. jan. 14. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha esetleg újra telepítenéd vagy csak ezt lefuttatnád a cmd-ben.

Keresőbe írd be: cmd kattints rá és írd be oda: sfc /scannow

Ez egy ideig eltarthat hátha a windows valamilyen komponense sérült csak meg.

Esetleg ezen kívül a windows újra telepítést mondanék, hátha jobb lesz.

A videókártya,processzoral is lehetnek gondok.

Milyen nevű processzor,videókártya,ram stb. ezeket írd le az eszköz kezelőt és onnét másold be.

2018. jan. 14. 08:42
 7/7 A kérdező kommentje:

lefutott a teszt: Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

cpu: i5 6500

lap: msi b150a gaming pro

videokártya: msi r9 390x

táp: bq straight power 10 500W CM

ram: patriot viper 4 2x4gb

sajnos én is úgy látom, hogy kénytelen leszek újratelepíteni. megint. de ha mégis lenne más megoldás, annak jobban örülnék

2018. jan. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!