Miért ment le az FPS-em World of Tanksban?
Figyelt kérdés
Kb.egy hete lement az FPSem 120-ról 44-re.Márcsak 44 fpsem van mindig!! És már kezd idegesíteni! És ha feljebb akar menni pl.70-re akkor elkezd szaggatni (de ez csak 1-2 másodpercig tart aztán vissza le megint 44re) nem tudom hogy mi lehet a probléma. A driverek frissek. De csak a WoT csinálja. Call of Duty WWII,WT,ETS2 stb.. minden jól megy. Válaszokat előre is köszönöm!2018. jan. 10. 18:44
1/3 anonim válasza:
Szia, egy frissítés után jelentkezett a probléma?
Esetleg, ha eddig nem tetted volna megpróbálhatod újratelepíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Tegnap telepítettem újra de még mindig nem jó. Azután keletkezett ez a kis számú FPS amióta a windowst (10) frissítettem.
2018. jan. 11. 06:38
3/3 anonim válasza:
Intel proci?
Olvass utána annak az mostani mizériának és valszeg meglesz a válasz is. :( Nekem is csökkent az fps-em, bár nem ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!