Doki1968 kérdése:
World Of Warcraft-ban bányászok néha "auto mouse clicker"-el, ha gyorsan kell valami és nincs időm ott ülni. De az új érceknél miért nem működik?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog, de ez legyen a legnagyobb csalás amit valaki is elkövethet! Általában működik is, de a legújabb nyersanyagok (Ghost iron ore) nem "respawnolnak". Így hiába állítom oda a karimat, hogy bányásszon, mert csak egyszer termeli ki amit láttam, utána többször meg sem jelenik az érc, hiába állok ott, nincs mit bányászni... Valakinek van ötlete, hol-hogy tudnék Ghost iron orét folyamatosan újratermelni?2018. jan. 10. 08:16
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Reklamálj a GM-nél :) Tört szerveren gondolom nem nagyon számít.
2/7 anonim válasza:
A "legújabb nyersanyagok"? A Ghost Iron már vagy öt éve benne van a játékban.
A kedvedért direkt visszamentem Valley of the Four Winds-be bányászgatni (ott jön a legtöbb Ghost Iron Ore), és rendesen újratermelődtek a node-ok. Melyik szerveren vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
Koplárovics Béci az ilyen hülye poénvadászok miatt megy el az ember kedve a segítségkéréstől! Ez nem az az oldal ahol idióták írogatnak haszontalan baromságokat, menj a ....
2018. jan. 11. 12:27
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Mi a baj? Én ha látnám, hogy egy adott területen nem jönnek elő a bányák, a GM-nél reklamálnék, hogy valami baj van. Viszont ha valahol a "legújabb" a két kieggel ezelőtti Ghost Iron Ore, akkor az tört szerver. Ott meg gondolom nem számít, ha csalsz. Még elnézést is kérjek, hogy az eredeti szerverhez vagyok szokva?
5/7 anonim válasza:
Ja, tényleg, az meg sem fordult a fejemben, hogy nem eredeti. Ha tört szerver, akkor tényleg a GM-nél kell jelezni, hátha valamiért kikapcsolta a node spawn-t. Az adminok úgy alakítják a saját szerverüket, ahogy akarják- láttam már olyan szervert, ahol a főnök kedvenc osztálya a Warlock volt, ezért tízszer akkorára állította a sebzésüket, mint a többi kasztnál.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a legjobb tört szerver, a GM-ek kitiltanának, ha csaláson kapnának... Komolyan gondoltad, hogy reklamáljak? Menj már innen csetelni valahová, ez SEGÍTSÉG KÉRŐ és most kapaszkodj: SEÍTSÉG adó oldal !!!! Nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre....
2018. jan. 15. 19:28
7/7 Koplárovics Béci válasza:
Ember! Ha egyszer a játék nem úgy működik, hogy te, ifj. Vér István rányomsz egy gombra és lám, ott egy bánya, hanem a GM tud utánanézni, hogy miért nem kerül vissza, akkor mégis mit vársz? Nyilván ne azt írd a GM-nek, hogy "Te figyu má' géemkém! Csalnék, de még ahhoz is béna vagyok!". Gondolkodj egy kicsit. Hátha sikerül. Én bízok benne. Rosszul teszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!