CS:GO Hacknél használ valamit a Hash-Changer?
**Off Téma**
CS:GO hackemhez kaptam egy olyat, hogy hash changer utána olvastma és az igaz, ha azt mindig változtatom akkor azt a VAC más programnak fogja érzékelni, és nem bannol? Igaz csak pubon hackelekm és már vagy Okt. óta és még nem vacoltak
Válaszaitok előre is köszi !
Szia!
Lentre linkelk egy oldalt. Én azt használom mióta kijött (mmint a free verziót) és nem kaptam VAC-ot. Jó kis cucc :D A hash changert pedig ne használd, semmit nem ér!
ameddig ud a cheated addig nem kapsz vacot
btw ne allitgass semmit
nem tudom internal vagy external a cheated de nah xdd
2. vagyok:
Nem tudom a srác, aki üzemelteti az oldalt miért nem rak ki update-t, addig ne használd!
Geez.. ti kajak free cheatet hasznaltok..
ha egy kicsit is jártas vagy a programozásba
tudsz magadnak pastelni :)) amit aztan leptotectelsz
Es undetected lesz :))
~~~~~~~~~
Ha van olyan free cheat ami nem VAC-os, akkor minek pastelni? :')
Pl itt a BlainCheatZ-nél csak figyelni kell hogy mikor jött ki utoljára update. Mivel nem használják annyira sokan (legalábbis szerintem) nehezebben lehet megfogni :D
Ha pedig igazán jó cuccot akarsz, akkor veszel magadnak privát cheatet.
(Tipp: teljesen privát cheatet vegyetek, ne olyat mint pl. az iCheat vagy a RedEyeCheat. Attól hogy van benne autojunk nem lesz teljesen privát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!