Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PSP-n ugyan olyan a grafika...

PSP-n ugyan olyan a grafika mint például a PC-n?

Figyelt kérdés
Rosszabb a grafika vagy ugyan olyan mint például a ps 3-nál?
2010. jún. 4. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a PC-hez nem lehet hasonlítani.Nekem PSP 3003-am van és hát konzolhoz képest jó a grafika de még a PS3 is veri.1 tanács ne vegyél PSP -t felesleges én is megbántam.Vagy ha veszel akkor arra számíts h 1 kalap pénz kell hozzá.PSP 3000-es szériájához csak Chicken HN van ami hát elég szar mert nem lehet hosszan kikapcsolni a gépet.Ha veszel akkor PSP 2000-es szériája a játék szempontjából jobb mert veszel 1 pandora elemet és kész bármilyen játékot játszhatsz.ha viszont a legújabb szériát kérded(4000-es) h annak milyen a grafikája nem tom.Keress rá youtuben.
2010. jún. 4. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg hogy milyan psp-d.
2010. jún. 4. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:

És miért rossz a PSP?nem grafikailag!

Ja és nincs PSP-m most akarok venni és azért kérdeztem!

A PS3 nekem nagyon bejött, van is de gondoltam kell egy hordozható is:D

2010. jún. 4. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok idő míg betölti az UMD lemezeket, nyikorog, hamar merül, kicsi, fos, drága a játék (az más kérdés, hogy ki lehet "függetleníteni"). De az alapgép az kb 40e + 10e a downgrade vagy akármi. Ezért már veszek egy Nintendo Wii-t a híg fos PSP helyett.
2010. jún. 4. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Az 1. vok.Az jó h van net rajta az is jó h lehet filmet nézni rajta(monduk macerás a convert)De csak akkor vegyél ha sok a pénzed és felesleges.mert a játék bele nem olcsó.namármost ha te (gondolom a legújabbat veszed) veszel 1 gépet 3000-től felfelé nem lehet függetleníten csak CHicken HEN van ami tönkre vághatja az egész PSP-t(rizikós)Tehát csak a szar 2000-es-t tudod függetleníteni az viszont szarabb minőség(grafika,kép).en várnék vele vagy soha nem vennék.De ha gazdag vagy...vagy nincs mire költeni...
2010. jún. 4. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, nem vagyok se gazdag és nincs felesleges pénzem se...

Tehát azt mondjátok nem valami jó:Sés nem éri meg:Shát köszi a válaszokat!

2010. jún. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!