Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bluetooth nem fut. CD-je bent...

Bluetooth nem fut. CD-je bent van, nem olvassa be, összes meghajtóra rámentem, és mindnél: helyezzek be lemezt. A BT föl van telepítve, de ha a tálcán ikonjára megyek, "turn on", nem csinál semmit. Írja starting, de nem indít. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Ja és amúgy amikor legutóbb beraktam egy film eredeti cd-jét, azt se játszotta le, de a bluetoothoz alapból nem kell cd, ha már fentvan a gépen, és fentvan, és a pendrive-ja is be van dugva. A programok és szolgáltatások-ra rámenve megjelenít a listában egy Bluesoleil 5.4.277.0 nevű programot.

2018. jan. 8. 17:12
 1/3 A kérdező kommentje:

Azért raktam be a cd-jét, hogy akkor gondoltam, hogy újra telepítem, de nem olvassa a gép a cd-t. Próbáltam netről is Bluetooth telepíteni, de nem olyan hagyományos módon, hanem összevissza volt, nem bírtam értelmezni, inkább letöröltem az egészet. Nem tudtam, hol kéne aktiválni, mert elvileg egyben letelepült az egész a gépre.

Előre is köszönöm a segítséget!

2018. jan. 8. 17:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A Bluetooth-cd-m is eredeti, hivatalos, meg volt még egy film, az is eredeti dvd, múltkor azt se játszotta. Amúgy egyszer lefuttattam egy driver boostert, lehet, hogy az az oka.
2018. jan. 8. 17:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Kitolattam vele a CD-t ahova be kell dugni, azt a helyet, nem mozdítottam el a CD-t, és ugyanúgy visszatoltam a CD-helyét ahova be kell dugni, és mégis működött, pedig eskü nem mozdítottam el, de beolvasta, és most már megy a Bluetooth:) Amúgy újraraktam:) Csak a BT-t:)
2018. jan. 8. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!