Olyan programot keresek, amivel le lehet venni a videoban a beszedet es csak a hatterzene hallatszik. (? )
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 16:17
1/8 anonim válasza:
Bármelyik videószerkesztő képes erre. Sony Vegas, Adobe Premier Pro, stb...
3/8 anonim válasza:
Miert is ne lenne kepes, a sajat hangjat torolni/ lenemittani, es oda rakni ala a zenet?
4/8 anonim válasza:
Vagy esetleg, ugy gondolta a kerdezo, hogy egy adott videobol a beszedet levenni? Mert az ugy tenyleg nem fog menni...
5/8 tabaki válasza:
@#4:
Biztos lehetsz benne, hogy úgy gondolta :)
Ennek nem sok köze van a videóhoz, a szokásos (és nem igazán megoldható) „ének leszedése a zenéről” hangprobléma a hangsávra alkalmazva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%E9nek+zene..
6/8 A kérdező kommentje:
Igen úgy gondoltam.
Van youtube-on egy videó, szorakoztató készülékeket mutatnak be rajta. És pofázik a faszi, és szól a háttérzene közben.
Próbáltam zenefelismerővel, de nem ment mert beszél közben.
Írtam is kommentbe, hogy mi a tene címe, de semmi. A videó leírásában semmi nincs a zenéről.
Van 1 millió feliratkozója, több milliós nézettsége, de a videóban elhangzott dallamokat nem képes odaírni. -.-
Iphone-om van. És sajnos gépem nincs, telefonra nem találtam olyan progit ami jó lenne erre.
2018. jan. 20. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!