Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha újratelepítem a windows7-et...

Bubuka508 kérdése:

Ha újratelepítem a windows7-et (64 bites), akkor csak a C, vagy a D partíció addigi tartalma is letörlődik a winchesteren?

Figyelt kérdés
Vettem egy scannert és nem tudom telepíteni, már más ötletem nincs, csak hogy újratelepítem a windowst. Amúgy is ráfér, mert már egyre hülyébben működik a gép. De a D partíciós lemezemen levő adatokat muszáj lementenem valahova? Elég sok van, macerás volna, ha nem muszáj feltétlenül. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatben valami okosságot tudtok? Köszi előre is
2018. jan. 7. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt csinálja a telepítő amit te mondasz neki. Ha kijelölöd a C-t törlésre, formázásra, akkor te adod ki a parancsot hogy csinálja meg. Ha a D-vel teszed ugyanezt, te fogod lenyomni a törlés/formázás gombját. A telepítő nem önműködő, mindig vár egy utasításra hogy elvégezze a következő lépést. Innentől már csak rajtad múlik, hogy figyelmesen megnézd mely partíciót választod ki formázásra. Ha nem nyúlsz a D-hez, az érintetlen marad, a telepítés szempontjából is figyelmen kívül lesz hagyva.
2018. jan. 7. 13:10
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

Alap esetben semmi nem törlődik, ha nem formázod. De ha tiszta telepítést akarsz, a C -t (vagyis a rendszer meghajtót) mindenképp formázni kell. Szóval annak tartalma elvész, de D változatlan marad. Ha van még fontos adatod a C -n az nyugodtan átmásolhatod a D -re.

Érdemes D -nek valami egyéni címkét adni telepítés előtt, hogy még vétlenül se keverd össze a C -vel. PL. "Adatok", "ne_ezt_formazd", stb.

2018. jan. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!