Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas Pro GPU?

Sony Vegas Pro GPU?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Sony Vegas Pro 13, 15(Ezt a kettőt próbáltam)-nél, miért nem tudok GPU-val renderelni? Sony Vegas 15-nél preferences, allow gpu rendering, is be van kapcsolva,a video fülnél, a videókártya is ki van választva, de amikor renderelni szeretnék, beállítom a felbontást, fpst, kiválasztom a gpu render-t, utána rámegyek a menüsorban látható system fülre, ott check gpu. S, itt kiírja, hogy no gpu available.

A kártya egy: GTX 1060, legfrissebb driver, CUDA is telepítve van.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Sony Vegas Pro 15 settings:

[link]

2018. jan. 7. 02:15
 1/3 anonim ***** válasza:

5 perc keresés alatt nem találtam infót, így az Adobe Premiere-t tudom ajánlani.

Nem nehéz váltani, találsz hozzá rengeteg oktatóanyagot. Mellesleg gyorsabb lesz vele vágni és 1-el professzionálisabb.

2018. jan. 7. 02:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ. Én is sokáig kerestem rá a választ, de nem találtam, ezért gondoltam, hogy írok ide. Valószínű, hogy az lesz amit írtál, de válaszokat még várok.
2018. jan. 7. 03:51
 3/3 anonim válasza:
Szia! Csak azt tudom mondani, mint az első válaszoló. A Premiere Pro sokkal komolyabb dolgokra is jó és sok oktatóanyag van hozzá.
2018. jan. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!