Szerintetek ezt mi okozza?
Figyelt kérdés
Itt egy printscreen a task manager-ről: [link]
Egy ablakban van megnyitva a böngésző és mégis rengetegszer van megnyitva a firefox a tm szerint. Természetesen atomlassú tőle a gép, a 6gb ezt már nem szolgálja ki, másfelől ez normális? Amúgy viszonylag sok tab van megnyitva olyan 35 db.
2018. jan. 7. 00:24
1/3 anonim válasza:
A felhasználók panaszkodtak, hogy ha egy tab megfagy, akkor lehal az egész böngészö. Ezért elkezték külön processzekbe szervezni a programot.
Tehát a megoldás hogy ne nyiss meg 35 tabot ha atomgyors élményre vágysz.
2/3 A kérdező kommentje:
az vajon miért van, hogy pár verzióval ezelőtt ugyanezzel a konfiggal - amikor még egy processben volt tm szerint - nem okozott problémát a rengeteg megnyitott tab? ezt nem igazán tudom összerakni, elvileg ha már több magot is használ, jobban, optimálisabban, gyorsabban kellene futnia.
2018. jan. 7. 00:41
3/3 anonim válasza:
Gondolom a Quantummal jött be a multiprocess mint újítás. Chrome már évek óta így müködik.
A lassulást nem tudom, nekem max gyorsult a Quantum óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!