Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám visszaállítani...

Hogy tudnám visszaállítani windows 7re a gépemet?

Figyelt kérdés
Nemrég(pár hete)vettem használtan egy laptopot amin alapból windows 7 volt. Úgy gondoltam hogy frissítek windows 10re. De nem tetszett végül úgyhogy vissza akartam tenni windows 7re de ahány videót néztem arról hogy hogyan kell visszaállítani az összesben valami windows.old mappát kértek, hogy annak meg kell lennie különben nem lehet elvégezni. Hogyan lehetne valahogy visszatenni a gépemet windows 7re úgy hogy lehetőleg semmi ne vesszen el? Microsoft oldalán láttam valamit, hogy le lehet tölteni a windows 7et de ott termékkulcsot kér. Az meg nincs. Telepítőlemezem sincs windows 7hez. Esetleg valaki tudna nekem segíteni?

2018. jan. 6. 16:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nincs meg a windows.old mappa a gépemen. És amúgy meg az a problémám van hogy néha lefagy a gép és beakad a hang. Ha jól emlékszem amikor win7em volt akkor ilyet nem csinált. Most az a baj hogy nem bírja a gépem a 10et vagy eleve a géppel van a baj és nem a win verziójaval?
2018. jan. 6. 17:03
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ezek a visszautasítások mind kampányolás felejtsd el. Amúgy úgy tudom frissítés után csak egy bizonyos ideig van lehetőség visszaállításra.

Torrent oldalon leszedsz egy Windows 7 telepítőt, kiírod DVD -ra vagy Pen drive -ra, feltelepíted. Ha van kulcsod hozzá aktiválod, ha nincs felraksz egy loadert.

Az adatokat lemented előtte valahova.

De ha ez magas megkérheted a szomszéd Pistikét is csinálja meg neked.

2018. jan. 6. 17:08
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

***Az első mondat még egyszer: Ezek a visszaállítások mind kókányolás.

Bocsi, auto kijavít ez a f*s telefon.

2018. jan. 6. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Még azért várok vele, hogy megfigyeljem kb milyen időközönként csinálja de ha nem zavaróan gyakran akkor hagyom és nem szórakozok vele.
2018. jan. 7. 00:53
 5/5 AntZ ***** válasza:

Töltsd le innen a w7 sp1-et:

[link]

Leírás:

[link]

2018. jan. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!