Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy jelentkezési lapot kell...

Egy jelentkezési lapot kell kitöltenem, amit emailben kaptam meg. A böngésző nyitja meg, hogyan tudom kitölteni?

Figyelt kérdés

Ha lementem, és meg akarom nyitni, akkor is a böngésző nyitja meg, így nem tudom kitölteni.

Hogyan tudom esetleg áttenni a word-be? Kérlek valaki gyorsan segítsen, nagyon sürgős.

2018. jan. 5. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyisd meg a Worldből.
2018. jan. 5. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a formátuma? Legrosszabb esetben kijelölöd és másolod-beilleszted a szöveget Wordbe.
2018. jan. 5. 11:06
 3/10 A kérdező kommentje:

PDF.

Ha kimásolom teljesen össze vissza az egész.. Órákba tartana mire így újra szerkesztem. :(

2018. jan. 5. 11:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha a wordből nyitom meg, nem jeleníti meg. Valami össze vissza szöveg jelenik meg. :(
2018. jan. 5. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez a formátum alapvetően nem szerkesztésre van előkészítve.

Esetleg ezt próbáld meg:

[link]

Vagy marad a kinyomtatás-kitöltés-beszkennelés, mert még az sem jellemző hogy vannak ingyenes pdf-szerkesztő programok

2018. jan. 5. 11:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Utólsó, köszi. Én innen hogy tudom menteni, és aztán emailen tovább küldeni? Abban még segítenél?
2018. jan. 5. 11:21
 7/10 anonim válasza:

Ide feltöltöd, Wordbe konvertálja:

[link]

Ha elkészült, letöltöd.

Kitöltöd, utána vissza lehet konvertálni pdf-be ugyanolyan módon, letöltöd, majd elküldöd.

[link]

2018. jan. 5. 11:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !! :)
2018. jan. 5. 11:47
 9/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha olyan PDF, amiben vannak szerkeszthető mezők, akkor akár Adobe Reader, akár Foxit Reader tudja a beírást. Persze egy jelentkezési lapot általában alá is kellene írni. Többnyire szokás kinyomtatni, kitölteni, visszascannelni és úgy elküldeni.
2018. jan. 5. 12:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Ez egy bölcsődés jelentkezési lap. Csak annyi a jelentése, hogy tudják, szeretnénk menni.

Tehát remélem annyira nem szükséges a kézzel írott aláírás. Azt majd a bölcsibe aláírjuk ha mégis ennyire fontos. Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült megcsinálni. :)

2018. jan. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!