Jó rendszertisztító, rendszer optimalizáló programok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 1-2 jó rendszertisztító/optimalizáló programot, amiket tényleg érdemes lehet lefuttatni pl. heti rendszerességgel? (Win 8.1-re). Erre a célra csak a CCleaner-t szoktam használni, de biztos vannak még alternatívák, amik akár többet is tudhatnak! Thx!2018. jan. 2. 22:55
1/3 anonim válasza:
Fizetősek közül itt vannak a jobbak:
Ingyenesek közül én a Glary Utilitiest és a Wise Registry Cleanert használom. Na meg 2 hetente egy töredezettségmentesítés.
2/3 anonim válasza:
Igen, a legjobb alternatíva, ha békén hagyod a rendszert. Nem kell rajta semmit "tisztogatni", a töredezettséget pedig automatikusan megcsinálja.
3/3 007Prof válasza:
Én is a CCleanert használom. Párhuzamosan vele az
Advanced SystemCare-t. Tudom, hogy sokan leszólják,
de nekem remekül kiegészíti egymást a kettő. Ami hibát
az egyik nem talál meg, azt a másik szúrja ki :).
Ráadásul én már víruskeresőt sem teszek külön a gépre: ha megveszed a SystemCare Ultimate Pro verzióját, annak már vírusírtó funkciója is van, vagy kéttucat egyéb mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!