Kérem, valaki segítene nekem?
Nos, megpróbálom röviden leírni. Ugye a windows 10-nek is van egy olyan funkciója, hogy a gép alaphelyzetbe állítása. Én ezt ma meg is tettem, minden rendben volt, tökéletesen letisztultan működött a rendszer. Leszedtem a ccleaner tisztitóprogramot, amivel töröltem a windows.old mappa tartalmának nagy részét (több mint 120 GB-ot), mivel a neten mindenhol azt tanácsolták, hogy ezzel fel lehet szabadítani plusz helyet. Miután végzett a ccleaner azt vettem észre, hogy a rendszer bizonyos funkciói nem működnek. Ebből ugye nyilván arra következtettem, hogy létfontosságú fájlokat töröltem. Leállítottam a gépet és bedobta a kék képernyős hibát,tudjátok, amikor "a windows hibába ütközött és újra fog indulni" szöveget írja ki és egy szomorú szmájli. A gép azóta sem tud normálisan elindulni, állandóan bedobja ezt a hibát.
Tudom, hogy hülyeséget csináltam, nem kellett volna, de nagyon megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni.

1.
Kékhalálnál elvileg kiír egy konkrétabb hibaüzenetet is.
Nálad mi szerepel?
Itt pl. FAULTY HARDWARE CORRUPTED PAGE:
Ez alapján talán meg lehet találni a hiba forrását.
2.
Végső esetben egy működő számítógépen készíts Windows 10-es telepítőt DVD-re vagy pendrive-ra:
Pendrive-hoz nem kell más, DVD-nél viszont kell külön program, ami lemezre írja a letöltött ISO fájlt, pl.:
vagy
Telepítésről meg sok leírás és videó van, ha elakadnál: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!