Hogyan tudnám beállítani hogy az önéletrajzomat ne csatolt fájlként küldjem el?
Ha lecsatolja, dokumentum lesz belőle.
Nem lehet csak úgy, csatolás nélkül elküldeni, mert nem szabványos levél.
A normál levelet (összehajtott papírlap) sem viszi el a posta, ha nem teszed borítékba. A csomagot se, zacskóban (doboz helyett).
Az internetes levél sem megy el, ha nincs levél formája.
Így ne küldd, mert egyrészt baromi ronda lesz - másrészt el se olvassák.
Sajnos ma Magyarországon a 'dokumentum' az a Microsoft Word dokumentumot jelenti. Ha nem az van ott, többnyire nem olvassák el.
Én az e-mailbe magát a motivációs levelet szoktam írni,a "Tisztelt Álláshírdető!"kezdetű szöveget.
Szintén csatolni szoktam a World dokumentum - önéletrajzot,ebben a levélben utalok,azaz:
"levelemhez mellékelem fényképes önéletrajzomat."
Ugyanaz a szöveg,ha postai úton adom fel;e-mailnél is ez olyan szitu,mintha virtuálisan a "borítékba" tennéd a leveled mellé a c.v-det.
Előző:
Egyébként cégre válogatja,hol mit olvasnak el,mit nem.
Ha sürgősen keresnek embert, és egyetlen személyt,nem dobálóznak a levelekkel annyira,mintha tömeges felvételre várnának jelentkezéseket,a c.v-k első unszimpi mondatánál kihajigálják a nem-tetszőket,hiszen van miből válogatni.
Ahol egy bizonyos pozícióba keresnek (lehetőleg rövid időn belül - erre is érdemes odafigyelni),ott elolvassák az összes e-mailt,nehogy véletlenül pont a legalkalmasabb személy pályázata kerüljön a "kukába".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!