File típusú file-t hogyan lehet megnyitni, ha . Rar van benne tárolva?
Nem tudom, hogy mennyire lesz érthető, amit leírok, mert nagyrészt magam sem értem, ilyet még nem láttam azelőtt :)
Torrenttel töltöttem le fileokat, amelyek neve számokból és betűkből áll, pl. így: 6cbb93a2a5b2edccd87b4e70a6a59fcd. Megvizsgáltam a fileokat, nem vírusok. Az intézőmben a tulajdonságoknál nem jelenik meg kiterjesztés, csak az, hogy Fájltípus: Fájl.
Számomra ez nagyon új és érdekes. Gondoltam kipróbálok néhány alkalmazást, hátha valamelyikkel meg lehet nyitni. Pl. Adobe Acrobat Readerrel meg tudtam nyitni néhányat, itt mentés máskénttel már meg is volt a .pdf fileom. A másik típus a .djvu, amit szintén ugyanezzel a módszerrel meg tudtam nyitni.
A fileokat megvizsgáltam Smart File Advisorral is, ez alapján kiderült, hogy van .rar és .zip kiterjesztésű file-t "tartalmazó" file-om, amit sehogyan sem tudok megnyitni. Van arra lehetőség, hogy e kettő típust is valahogyan megnyissam?
Meg tudnátok mondani, hogy mi lehet ez és miként kell ez esetben eljárni?
:-) előre is köszönöm a válaszokat :-)
Rájöttem valamire, amit Ti már biztosan rég tudtok :-)
egyszerűen fogtam a filet, átneveztem úgy, hogy utána írtam: .rar. Ezután ki tudtam tömöríteni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!