Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Viberen kapott üzenetem mit...

Viberen kapott üzenetem mit jelent: "X. Y. unpinned a message"?

Figyelt kérdés

Nem a szó magyarázatára van szükségem, szótárt én is tudok használni. Engem az érdekelne, mit jelent pontosan ez a gyakorlatban? Egy ismerősömtől jött ez a - szerintem automatikus - üzenet, mert ő csinált valamit a telefonján és ezt tudatta velem a Viber.

Vannak új feature-jei a Vibernek, ha én törlöm valaki üzenetét, azt jelzi a feladónak is, ez eddig rendben van. De ezzel a szolgáltatással/lehetőséggel eddig nem találkoztam, nem tudom, hogyan jön/jött létre és mi a lényege. El tudná ezt nekem valaki magyarázni? Köszönöm szépen.

#Viber #unpinned message #új feature
2017. dec. 31. 09:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Az angol nyelvű oldalon van olyanra magyarázat, hogy hogyan működik az "unpin a chat", de én azt kaptam, hogy "...unpinned a message". Mit csinált az illető a telóján, hogy ezt a visszajelzést kaptam? (Magát az illetőt nem kérdezhetem, mert bár a telefonszáma megvan, nem beszélünk már jó ideje).
2017. dec. 31. 09:17
 2/5 anonim válasza:
Az hogy egy uzetetet rogzitett eloazor,utana meg az uzenet rogziteset visszavonta
2017. dec. 31. 09:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval a velem történt beszélgetést. Valószínű, hogy "rajtam" próbálta ki ezt a szolgáltatást - de mondjuk azzal már nem számolt, hogy ezt a Viber visszajelzi nekem? :-)
2017. dec. 31. 09:26
 4/5 anonim válasza:
Szerintem igen
2017. dec. 31. 11:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. dec. 31. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!