Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy olyan videókészítő/szerkes...

Marci5000 kérdése:

Egy olyan videókészítő/szerkesztő programot keresek amelyikkel összerakhatók képek és alá zenét tehetsz esetleg feliratokat csinálhats?

Figyelt kérdés
Windows 10-es a gépem. A microsoft store-ból már mindent kipróbáltam nem találtam megfelelőt. Nagyon Fontos!

2017. dec. 27. 09:25
 1/9 tabaki ***** válasza:
2017. dec. 27. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Powerpoint pl...
2017. dec. 27. 10:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Ember nem powerpoint-ot akarok csinálni hanem egy videót vagy inkább szerintem a slidshow a legjobb kifejezés. Az első válaszolónak pedig azt hogy megnéztem de nem találtam semmit a megadott linkeken ami megfelelő.

Mellesleg sürgős lenne!

2017. dec. 27. 10:54
 4/9 tabaki ***** válasza:

Hát bocs, akkor valami szakadék van a program képességei és a „számodra megfelelő” fogalma közt.

Mindjárt beljebb volnánk, ha néhány szóban elmondanád, hogy legalább ezekből az unos-untalan ajánlgatott programok közül melyikkel miért nem voltál megelégedve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

2017. dec. 27. 12:31
 5/9 T/Z ***** válasza:

Windows Movie Maker nem jó?

Az általában mindenkinek meg szokott felelni. :)

2017. dec. 27. 12:55
 6/9 tabaki ***** válasza:

@#5:

Ez szúrhatta a szemét a Microsoftnak is, amikor kidobta a fenébe. Rendes felhasználó fizessen, ha legalább félig-meddig használhatót akar. Nehogy már a Windows adjon lovat az élősködő herenépség alá...

2017. dec. 27. 16:31
 7/9 T/Z ***** válasza:

Igen, ebben lehet valami.

Kivették a Windowsból, pedig egy egyszerű, de jó alap-program volt.

Akinek meg nem felelt meg, az vehetett valami drágább fizetős alkalmazást.

Most meg használhatja a tört verziót. :D

2017. dec. 27. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:

#2 ismét...

Azért írtam a Powerpoint -ot, mert abban egyszerű összedobni egy slideshow t, hangot is tudsz alá tenni. A pps pedig videóvá konvertálható, EMBER! Csak keress rá.

2017. dec. 29. 08:12
 9/9 vágner réka válasza:
A Movie maker egy jó alkalmazás google-ről le is lehet tölteni. :) Nem kell hozzá Micrososft
2017. dec. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!