Excelből wordbe importálás, hogyan?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy van egy excel fáljlom ami számításokat végez,pl kiszámolja hogy x=1. Az szeretném hogy a wordbe is megjelenjen ez a szám,ahol én akarom(pl y=(excel x értéke).Ha lehetséges akkor változzon meg a wordbe is az érték ha az excelben változik.(ha nem lehetséges akkor csak az a kérdés hogy hogyan tudom átimportálni az értékeket)Hogyan tudnám ezt megtenni?Remélem érhető a kérdés/probléma.Ha nem írjatok hogy mi nem.
Segítséget előre is köszönöm%
2017. dec. 24. 20:59
1/4 Kőváry Orsolya válasza:
Jelöld ki a táblázatodat, másolás, ahova beillesztenéd, ott jobb klikk, a beillesztési beállításoknál olyan ikont válassz, amin van egy láncszem (a 3. és a 4. ilyen)
2/4 A kérdező kommentje:
Így csak szimplán átmásolom.A probléma az az hogyha megvátozik az érték az excelben akkor automatikusan(!) változzon meg a wordben is.
2017. dec. 25. 16:05
3/4 Kőváry Orsolya válasza:
Kipróbáltam, és ha az Excelben változtatom, akkor a Wordben is. 365-ös verzió. Régebbiben nem tudom, hogy működik-e, emlékeim szerint a 2013-as óta ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,tényleg működik! Köszönöm a segítséget! :)
2017. dec. 26. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!