Az alap zene lejátszóm állandóan lefagy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
huawei p10 lite-om van és tegnap óta a zenelejátszó folyamatosan lefagy pl ha zenét akarok választani ,megállítani ,elindítani akármi befagyassza az egész telefont először ujra indítottam semmi aztán kényszerleállítás és semmi aztán recoverybe ujra raktam és még mindig semmi még le tiltani se lehet hogy ne fagyassza be a telómat 7.3.0.316 os verzió ,próbáltam régebbi verziót de azt nem volt hajlanbdó feltelepíteni
,valami más ötlet?
2017. dec. 23. 13:44
2/2 A kérdező kommentje:
a logikus az lenne de fut a háttérbe és ha használom ha nem akkor is totál lassu a telefonom és még csak le se engedi tiltani
2017. dec. 23. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!