Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell használni az...

Hogyan kell használni az Avril zenekészítő programot?

Figyelt kérdés

Már odáig eljutottam, hoy új fájlt, hogyan kell vennem ahhoz, hogy megjelenjen a zongora és felette a kotta, be tudom kottázni a dalaimat. Egyet bekottáztam, lementettem, de csak Midi formátumban menti el, nem MP3-asban, nem tudom, hogyan lehetne használható formátumúra menteni?

Valahogyan a Track Create-Instrument menünél megálltam, nekem nem jelenik meg gitár,vagy zongora piros színnel, hogy készítsek a dalhoz akkordokat, ebben segítsetek nekem, meg az elmentésében videó alapnak.

Hiába írtam be a keresőbe, még az Avril zeneszerkesztő név is ismeretlen, pedig saját dalokból kíséretet lehet vele készíteni állítólag. Nagyon hálás lennék,ha segítenétek, mert állok vele hetek óta.

2017. dec. 21. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos így hívják azt a programot? Google még csak nem is hallott róla.
2017. dec. 21. 11:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, átmentem a laptopomon megnézni, valóban elírtam a nevét, s így használom, amióta - három hete - a stúdót telepítette egy informatikus ismerősöm a gépemre:

ANVIL stúdió

2017. dec. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!