Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 10-n meglehet...

A Windows 10-n meglehet szüntetni reklámokat, és az automatikusan települő alkalmazásokat áruházat?

Figyelt kérdés

A Windows 10 start menüben a csempés résznél vannak reklámok és hírek, próbáltam eltüntetni és ki is kapcsoltam a reklámokat de sajnos nem lehet, Hogy tudnám 100%-ra eltüntetni? Kikapcsoltam a háttérben futó alkalmazásokat áruházat is, mégis az engedélyem nélkül feltelepítette az alkalmazásokat Office, és az áruházat meg frissítette. Meg lehet ezt akadályozni ne telepítsen az engedélyem nélkül alkalmazásokat? Ha nem lehet vissza állok Windows 7-re vagy Windows 8.1-re ott legalább nem erőszakos a rendszer.

Engem idegesít a Windows 10, kikapcsolom az alkalmazásokat hogy ne fussanak a háttérben, reklámok ne legyenek a start menübe azt is kikapcsoltam, ugyan úgy ott vannak, és erre mit történik fel rakta az áruházból az Office-t. Mi ez a sz@ság ki kapcsoltam azt a sz@t áruházat és közbe felrak az engedélyem nélkül alkalmazásokat.

Windows 8.1 is ilyen erőszakos mint a Windows 10?

Minden évben jönnek ezek a nagy frissítések néha hibát okoz kénytelen az ember újba rakni a gépét, meg hát a sók szeméttől is amit maga után hagy.

2017. dec. 20. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Tegye fel a kezét az akinek engedély nélkül telepít bármit is a W10 vagy olyan csempéje van amit nem tud törölni vagy kikapcsolni.Az hogy kaptál egy Saját Ofice csempét az nem azt jelenti hogy telepített bármit is a gépre, azt neked kell ha akarod. Ha nem érted a W10-et maradj a W7-nél.
2017. dec. 21. 08:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindig csökken a hely.
2017. dec. 21. 09:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Játékkokat is fel telepiti. és a háttérben futnak.
2017. dec. 21. 10:24
 4/10 AntZ ***** válasza:
Kapcsold ki a tartózkodási helyet a gépház adatvédelem résznél. A háttérben futó alkalmazásoknál csak a defendert hagyd bekapcsolva -- feltéve ha azt használsz -- ha nem, akkor kapcsolj ki mindent.
2017. dec. 21. 13:05
 5/10 A kérdező kommentje:
De miért telepit fel alkalmazásokat az engedélyem nélkül? Amiket fel rakot azok mind ott vannak a telepített programok között.
2017. dec. 21. 15:55
 6/10 AntZ ***** válasza:
Mert a háttérben fut, az áruház.
2017. dec. 21. 16:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Pedig ki kapcsolta az áruházat.

Ezeket rakta fel: https://www.youtube.com/watch?v=mpV2bjvlRvc

Első válaszoló most már elhiszed fent vannak?

2017. dec. 21. 16:53
 8/10 AntZ ***** válasza:

Így tudod a legkönnyebben eltávolítani:

https://www.youtube.com/watch?v=kU0HdUGIDww&ab_channel=R.Edi..

Még az áruházat is! Csak a csatlakozás marad (mirecast), és, a mixed reality.

2017. dec. 21. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Na szaladjunk szépen sorba.

Először is tisztázzuk a Win a kezdetektől tartalmazott játékokat és szolgáltatásokat amik telepítéskor a szerves részei voltak.

1: Office 365, nincs telepítve ha megnézed inaktív az összes W-Ex.-PPS... bejelentkezés után fogja letölteni-sokan örülnének egy ingyenes Office-nak-drágább mint egy W10.

2: Diktafon, már az Xp is tartalmazta

3: WMR: ez is egy szolgáltatás a mai igényeknek megfelelően a virtuális szemüvegekhez.

4:Bing és Cortana, szintén szolgáltatás....

5: Xbox, mivel végre a konzol és a pc egy platformra került W10-en játszható Xboxos játék ennek a platformja.

6:Paint 3d nem kell bemutatni a paintet-továbbfejlesztett 3d változata

7: Skype szintén nincs telepítve bejelentkezés után aktiválódik, mivel megvette a microfos ezen túl a saját szolgáltatása, kényelmesebb mint a külső program.

Minő érdekesség hogy nem zokogsz az előre telepített Facebook messenger miatt.Láttam hogy hezitálsz a Store áruháznál, az sem baj? Telepítés után tele van Játék csempével a start, azok sincsenek telepítve csak ha ráböksz és telepíted.A legutóbbi frissítéssel kaptunk egy adag szolgáltatást és egy adag lehetséges programot amit vagy megveszel vagy nem,vagy telepíted vagy nem.Semmi nem települ magától a Skynet még nem él és a terminátor is csak filmhős.Ha neked túl sok a jelenben használatos szolgáltatás maradj az XP-nél abba csak aknakereső meg jegyzettömb van az hátha nem zavar.

2017. dec. 22. 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!