Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy színes fényképen meg...

Egy színes fényképen meg szeretném csinálni azt, hogy egy rész élénkebb színű, erősebb piros legyen. Ezt milyen programmal tudom megcsinálni? Nem nagyon értek az informatikához. így próbáljatok segíteni! : )

Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:

PS-ben lágyperemes kijelölés-sel és levels opcióval (esetleg adjusment layeren selectiv color vagy hue saturation), meg még ki tudja, hány opcióval. Tehát ha a ps rendelkezésedre áll, tudok segíteni.

De gondolom akár annak ingyenes alternatíváival, pl a Gimp-pel is hasonlóan meglehetne, de vele még nem találkoztam "személyesen".

2017. dec. 19. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Hűha... mi az a PS? Bocsi, de tényleg nem értek hozzá :(

És köszönöm...

2017. dec. 19. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Photoshop, de gondolom csak ezért nem fogod megvenni :)
2017. dec. 19. 10:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja hát ha ez egy fizetős program, akkor tényleg nem :(
2017. dec. 19. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Megcsinálom, ha átküldöd a képet, és elmondod, mit akarsz látni.
2017. dec. 19. 10:47
 6/9 tabaki ***** válasza:
Ehhez valóban nem kell Photoshop, gyakorlatilag minden -- akár ingyenes -- képszerkesztőben meg lehet csinálni az #1 által említett módokon. Viszont az, hogy van egy alkalmas szoftvered, önmagában még nem old meg semmit, tapasztalat nélkül nem fogod rögtön tudni, hogy hova kapjál.
2017. dec. 19. 11:09
 7/9 A kérdező kommentje:

#5, de aranyos vagy, köszönöm szépen! Átgondolom, hogy élek-e a lehetőséggel, mert aztán ha vérszemet kapok, akkor nem ám 1 képen szeretnék változtatni, sokkal meg nyilván nem terhelhetlek. De tényleg nagyon rendes vagy!!!!

#6, a gimp-re gondolsz? Megpróbálok elszöszölni vele. Már ez is nagy segítség, hogy merre induljak.

Köszönöm nektek! :)

2017. dec. 19. 11:22
 8/9 tabaki ***** válasza:

A Gimp jó választás, de természetesen van még egy halom használható ingyenes szerkesztőprogram. Itt az ezer éve nem frissített régi gyűjteményem, gondolom, azóta lehetne újabbakat is találni:

[link]

Ezt a tisztességesen kidolgozottnak nem éppen mondható próbát történetesen én is Gimppel csináltam:

[link]

( Eredetije itt: [link] )

2017. dec. 19. 12:41
 9/9 tabaki ***** válasza:

Úgy látom, a régi listámból még kimaradt a Krita:

[link]

Elsősorban festő- és rajzprogram, de képszerkesztésre is kitűnő. A Gimp után egy kissé bonyodalmas, de igen nagy tudású, kár lenne említetlenül hagyni.

2017. dec. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!