Egy színes fényképen meg szeretném csinálni azt, hogy egy rész élénkebb színű, erősebb piros legyen. Ezt milyen programmal tudom megcsinálni? Nem nagyon értek az informatikához. így próbáljatok segíteni! : )
PS-ben lágyperemes kijelölés-sel és levels opcióval (esetleg adjusment layeren selectiv color vagy hue saturation), meg még ki tudja, hány opcióval. Tehát ha a ps rendelkezésedre áll, tudok segíteni.
De gondolom akár annak ingyenes alternatíváival, pl a Gimp-pel is hasonlóan meglehetne, de vele még nem találkoztam "személyesen".
Hűha... mi az a PS? Bocsi, de tényleg nem értek hozzá :(
És köszönöm...
#5, de aranyos vagy, köszönöm szépen! Átgondolom, hogy élek-e a lehetőséggel, mert aztán ha vérszemet kapok, akkor nem ám 1 képen szeretnék változtatni, sokkal meg nyilván nem terhelhetlek. De tényleg nagyon rendes vagy!!!!
#6, a gimp-re gondolsz? Megpróbálok elszöszölni vele. Már ez is nagy segítség, hogy merre induljak.
Köszönöm nektek! :)
A Gimp jó választás, de természetesen van még egy halom használható ingyenes szerkesztőprogram. Itt az ezer éve nem frissített régi gyűjteményem, gondolom, azóta lehetne újabbakat is találni:
Ezt a tisztességesen kidolgozottnak nem éppen mondható próbát történetesen én is Gimppel csináltam:
( Eredetije itt: [link] )
Úgy látom, a régi listámból még kimaradt a Krita:
Elsősorban festő- és rajzprogram, de képszerkesztésre is kitűnő. A Gimp után egy kissé bonyodalmas, de igen nagy tudású, kár lenne említetlenül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!