Ladislaus433 kérdése:
Tudnátok segíteni hogy tudom az androidos tabletemről atmásolni a képeket pc-re?
Figyelt kérdés
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL, masinám van. próbáltam kábellel összekötni de a dcim mappában nem látok semmit pc-n. ctrl h-val se. a tablet mtp módba van. letöltöttem egy file transfer appot de ott is csak azt sikerült beállítani hogy pc ről tudjak képet küldeni a tabletra, nekem meg fordítva kellene... próbáltam laptopon BT segítségével de ott is csak a mappákat látom2017. dec. 17. 21:54
1/3 anonim válasza:
Legcélszerűbb lenne először a tableten belül átmásolni őket olyan helyre, amit látsz a gépről is, valamilyen fájlkezelő programmal. Azt is figyeld, hogy belső memóriáról, vagy SD kártyáról van szó, mert például lehet, hogy mindkettőn van DCIM könyvtár, és te a nem megfelelőben kerestél.
2/3 anonim válasza:
Mivel androidos tablet, van google-fiókod. Fogod, a tableten feltöltesz mindent a fiókod drive tárhelyére, majd gépen felmész a tárhelyre és letöltesz mindent a pc-re.
Egyébként sanszos, hogy valami driver-gond lehet.
3/3 coopper válasza:
Szia.
Esetlegesen egy app segitségével: [link]
Ha letöltöd, telepited és elinditod a tableteden a fenti app-ot, akkor arra az időre, amig az app fut FTP szervert "varázsol" a tabletedből. Igy a PC-dről egy FTP programmal (pl. Totalcommander) rá tudsz csatlakozni a tabletedre - a tablet álltal kiirt ip cim és port alapján - és tudsz fájlokat másolni oda-vissza a tablet és a PC között.
(Nekem kezeli a telómban lévő belső memóriát és az SD kártáyt is)
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!