Miért kapcsol ki a képernyő?
Figyelt kérdés
Adott egy Hp 260 G3 laptop, mit kell beállítani ahoz hogy ha rádugom a töltőt ne sötétüljön el a képernyő :S ha kihuzom a töltőt automatikusan visszajön a kép . mi lehet a baj?2017. dec. 17. 16:28
1/2 Takysoft válasza:
Még a kérdésnek sincs értelme...
Nekem nem jött át, hogy akkor most valami baj van, vagy valami beállítást keresel...
Minden esetre az Energiagazdálkodási beállításokban érdemes körülnézni. Van külön profil amikor akksiról megy, és amikor hálózatról.
Windows gomb, majd elkezded begépelni, hogy "energia"... meglesz hamar.
2/2 A kérdező kommentje:
azt végignéztem az összeset már és semmi vagy csak én nem találom...teljesítméyncentrikusra van állítva meg kivan kapcsolva minden hogy semmien esetben se kapcsoljon alvo üzemmodba meg ilyenek:S egyszerüen annyi hogy ha akksirol megy minden szuper.... ha bedugom az energiát neki.... pár mp és lassan elsötétülve kikapcsol a képernyő....
2017. dec. 18. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!