Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel a Pc-m a...

Miért nem ismeri fel a Pc-m a laptopon működő win7 telepítő dvd-t?

Figyelt kérdés

Laptoppal készítettem egy Win7 telepítő lemezt, amivel utána sikeresen újratelepítettem azt.

Viszont ezt a telepítő lemezt a Pc-m üres Dvd-nek érzékeli. Mi lehet a baj?

2017. dec. 14. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Tipp: Távolítsd el az eszközkezelőben a driverét és indítsd újra a gépet. Más dvd-t felismer?
2017. dec. 14. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a boot sorrend jo? (bios)

Biztos, hogy nincs eloregedve az olvaso?

Nem ujrairhato lemezre tetted a telepitot?

Mindharom eset megvetozhatja a lemez olvasasat.

2017. dec. 14. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:

1# válaszoló: Más Dvd-t felismer.

Megpróbáltam, amit írtál, sajnos így se jó.

2#: A boot sorrend jó, amikor futó Windows alatt teszem be a lemezt, akkor azt írja eleve, hogy üres. Nem újraírható a lemez. A dvd olvasóm pár éves csak, tehát nem számít öregnek.

2017. dec. 14. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Rendben. Nekem volt olyan biosom, amiben allithato volt az ido, hogy meddig probalja olvasni a lemezt. A default ido kevesnek bizonyult, de ratalaltam a beallitasra, es feljebb tolva mar olvasta. Vagy mas opcio: pendrivrol telepites?
2017. dec. 14. 23:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Közben- sok kínlódás után- kiderült, hogy a PC "DVD olvasója" csupán CD olvasó, ezért nem ismerte fel a DVD-t. :D :D

Ugyhogy marad a pendriveról telepítés. :D

2017. dec. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!