Érdemes kriptomacskát szaporítani, most, hogy bedőlt a bitcoin?
Megtaláltam.
Ez már tényleg arról szól hogyan kell a semmiből pénzt csinálni. Tanulság is van. Az emberek hülyék.
Ez a tamagocsinak egy fejlettebb variációja, nem?
Nem lepődnék meg ha néhány évtized mulva oktatóanyag lenne, hogy a gyerekek az iskolapadban magukba szívják a blockchain technológiát.
És nem lesznek ilyen rögeszmék, hogy a papírpénzt akarják görcsösen szorongatni abban a hitben hogy konkrétabb mint egy netes kód.
Hasznos találmány a blockchain és főleg az Ethereum hozott nagy fejlesztéseket ezen a területen. De szerintem maguk között a Cryptokitties fejlesztői se gondolják komolyan hogy ennek létrehozása oktatási célokat szolgált. Most már utólag belemagyarázzák hogy ez a célja. Közben biztos hogy a fejlesztők nagyon jó emberismerők (mondjuk ez nem volt nehéz kifundálni mióta a Counterstrike ládákért is képesek dollár ezreket is fizetni egyesek) és ezzel csak sok pénzt akartak keresni. Ez egyértelmű.
Most biztos hogy sok másik fejlesztő le fogja másolni ezt az ötletet és lesz itt még kriptoviziló és kriptozsiráf is. Most én is elgondolkoztam a kriptomókusokon.
Különben nem rossz az alapötlet csak pont mostanában hördült fel a hasonlók miatt az USA és Európa. Mert végülis ez szerencsejáték mert pénzt raksz bele (még ha kriptopénzért veszed akkor is) és nem tudod előre hogy mi lesz a végeredmény vagy hogy mennyiért adhatod majd el.
De olyanban én is gondolkoztam már hogy egy kiszámíthatóbb dologból vagy szolgáltatásból hogyan tudnának az emberek kriptopénzt keresni (a bányászaton kívül és ami nem a szerencsén hanem a szorgalmon múlik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!