A Sims4 gyakran leáll, és nem tudom, hogy miért. Szeretném újratelepíteni, de eléggé béna vagyok, szóval valaki segítene? Csak egy kicsi útmutató kéne, hogy mikor mire kell rámenni.
gyökeres a hiba. nem akarlak leszidni, csak azt szeretném mondani, hogy ilyen módón játszani, úgy hogy az alapokat nem tudod az online könyvtárfenntartás- és építés világában (magyarul a könyvtáradban), akkor az úgy gáz.
egyébként asszem az Originsnek is van user manual-ja, azt megnézheted, részlestesen leírja a dolgokat. (valahol a fönti menükben találod, bocs ha nem, rég nem használtam már.)
3. kommentelő: Egy játékkal játszani és a programozásához érteni, az kettő külön dolog. Tudom modolni a játékokat, értek a custom contentekhez és az egyéb játékélményt növelni képes lehetőségekhez egyaránt. TUDOM használni a könyvtárat, hiszen a nélkül ezek nem működnének. Nem érdekel az életkorod, viszont a Sims nem feltétlenül egy felnőttek számára szórakoztató játék, így hát kikövetkeztethetnéd - amit bizonyára meg is tettél - hogy nem vagyok túlságosan idős. Összesen 3 játékkal játszom havi rendszerességgel, nem csoda, hogy nem értek a kicsivel bonyolultabb momentumokhoz. Szóval köszönöm a teljességgel értelmetlen méltatlankodást, és a használhatatlan tanácsokat. :)
1. kommentelő: Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!