A Messengernek azt a kosárlabdás "játékát" hogyan lehetne meghackelni úgy, hogy annyi pontom legyen, amennyit beállítok neki?
Épp ez a lényege nagyokos. Hackelés -> magad, külsőleg, nem "általánosan" módosítod a programot, azaz igen, Csalsz.
Engem az érdekelt volna, hogy ez (egyáltalán androidon) hogy történik, mi a frászért akarnék szerinted csalni egy messengeres, értelmetlen játékban?
Akkori osztálytársam oldotta meg valahogy, de nem volt hajlandó elmondani, hogyan, ezért tettem ki ide, hátha kapok értelmes választ, de csak egy hisztis királylányt kaptam...
Speciel ennek semmi köze a hackeléshez.
De hogy megnyugodjál: a wannabe scriptkiddy keres egy patchet valahol az Internet pöcegödrében, ami módosítja a program azon részét, ami a pontok nyilvántartását végzi. Ezzel felülírja az eredet fájlt.
És hogy még tovább menjünk: ehhez először egy cracker az adott állomány forráskódját módosítja majd ezt fordítja (leetcracker pedig a lefordított tárgykódba nyúl bele egy hexeditorral) és ebből készít egy telepítőkészletet, amit aztán letölthet a vérpistike...
Kielégítő a válasz?
Persze. És az is feltűnt, hogy egy akkori válaszra most reagáltál...
Mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!