Le tudom szoftveresen kapcsolni a laptop akkumulátorának töltését?
A kérdésem az lenne, hogy a munkámhoz használt laptopomat szinte asztali gépként, 10-12 órában gyűröm - nem éppen energiatakarékos módban - különböző tervezési és grafikai feladatokhoz, és sajnos olyan konstrukció, hogy rendesen beleépítették és nem lehet hozzáférni az akkumulátorához, csak ha kismillió csavart, és vele együtt a komplett hátlapját eltávolítom - a garanciával együtt...
Nos, a kérdésem az, hogy megbontás nélkül, vagyis szoftveres úton le tudom-e "kapcsolni" az akksit, és töltés nélkül csak tápról működne, amikor otthon használom???
Az intenzív használat megviseli az akksit, fokozatosan veszít a kondíciójából, mert vagy állandóan töltésen van, amikor belefeledkezem a munkába, vagy egész nap csak töltöm, merítem, töltöm, merítem...
Egy HP Omenről van szó, ha valakinek van erre valamilyen ötlete, vagy jó tanácsa, azt megköszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!