Egyenlőség jelet hogyan lehet egyszerűbben kitenni excelben?
Angol billentyuzeten a Ó helyen van az =.
Alt+Shift kombinacioval tudsz valtani a beallitott kiosztasok kozott.
Minden egyes képletnél nem tudom átállítani a billentyűztet, és a ctr c+v is dupla kezesváltozat. :(
Egyik sem könnyíti meg a munkámat. Azért köszönöm
Hátha még más tud segíteni. :D Ha van egyáltalán megoldás.
Mert akkor ki kell előtte jelölnöm az egyenlőségjelet, hogy átmásoljam. Másolni is többet kell az előző sorokból, így a crt c+v másolása sem egyszerű.
Köszönöm
Van a Windowsnak egy billentyűzetkiosztás-szerkesztője.
Tetszőlegesen átszerkeszthető, hogy melyik billentyű melyik karaktert jelentse, és nem kell pl. a komplett angol billentyűzetet megszokni, simán ki lehet cserélni benne egy-két billentyűt. Mondjuk beteszed, hogy a pont helyett legyen az egyenlőségjel, a pontot meg - ami magyar formátum mellett adatok begépelésénél úgysem nagyon kell - beteszed mittudomén a shift+7-re, és máris kényelmesen el tudod érni az egyenlőségjelet is.
Miert, ekezeteket irsz az egyenletekbe? Az angol ABC betui ugyanott hely4ezkednek el a 2 kiosztasban, 2 kivetellel.
A Ctrl+V nekem kenyelmes, a Ctrl+B-hez nyujtani kell, az N-t pedig a jobboldalival nyomom.
3. megoldaskent igy tudod barmelyik gombot barmelyikhez tarsitani:
Én AutoHotKey programot használok. Azzal bármelyik nem használt gombra rá tudok állítani, hogy mit írjon helyette.
Pl az F8 gomb megnyomásával egy sokszor leírandó mondatot ír le a gép, az F10 gombra a legtöbbször használt belépést 1 gombosra állítottam (login tab jelszó tab enter. Ebben simán beállítható amit szeretnél, és még sokkal több hasznos dologra is.
Én az End gombra is olyat állítottam ami kell sokszor és jó ha a numerikus billentyűk közelében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!