Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől lehet az, hogy Win10-en,...

Mitől lehet az, hogy Win10-en, az ideiglenes fájlok egyik pillanatról a másikra 60+ GB-re nőttek? Ezeket törölhetem?

Figyelt kérdés

Az biztos, hogy nem vírus, mert sem a Windows Defender, sem pedig az Avast nem jelez semmit, teljes körű vizsgálat esetén sem. (illetve nem is szoktam kétes eredetű oldalakat felkeresni és elég körültekintő vagyok)

Az megoldja a problémát ha a rendszerfájlok törlése menüpontban kiválasztom az ideiglenes fájlokat és törlöm? Ez nem okozhat gondot?

2017. dec. 1. 09:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#9 Sajnos ilyen opció nincs, mert egy külön programmal nézem, ez ha minden igaz kilistáz mindent.
2017. dec. 1. 10:31
 12/20 Dongaben ***** válasza:
Win 10-nél "Ez a gép". Ott van ilyen lehetőség. Amúgy: Akármi foglal 60 Gb.ot, a Temp mappában, azt töröld! Csak, jó volna tudni, mi az...hogy holnap ne kelljen újra. Láttam már olyat, hogy egy "Téves pipa" miatt "telehányta" egy program a lemezt felesleges fájlokkal. Ha látnánk, mi foglal ekkora helyet, akkor ki lehetne kapcsolni.
2017. dec. 1. 10:37
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 A lemezkarbantartó nem törli. :( Hiába van kipipálva, sajnos ott marad, akkor megkeresem.
2017. dec. 1. 10:41
 14/20 Dongaben ***** válasza:
Ez a gép/C/Nézet. Itt bepipálod: "fájlnév+rejtett elemek". Aztán megkeresed a "TEMP" mappát, és az kellene, amit ott látsz.
2017. dec. 1. 10:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Keresem, de még nem sikerült megtalálni, így sem.
2017. dec. 1. 11:02
 16/20 A kérdező kommentje:

Megvan:

[link]

Ha minden igaz, ezek azok a fájlok.

2017. dec. 1. 11:05
 17/20 Dongaben ***** válasza:
Akkor már te is látod... Küldtem egy privátot.
2017. dec. 1. 11:10
 18/20 A kérdező kommentje:
A problémát sikerült megoldani.
2017. dec. 1. 11:24
 19/20 Dongaben ***** válasza:

OK! :)

Akkor, (Mivel ez az oldal mindenkinek segítség lehet...)

Akinek hasonló gondja lenne, az írja be Google-ba:

"aria debug problem"

2017. dec. 1. 11:31
 20/20 A kérdező kommentje:

#19 Amúgy, akkor itt is megköszönöm. :)

Illetve ment a zöld az összes vàlaszodra.

2017. dec. 1. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!