Mi lehetett ez a játék?
Tavaly (2016) láttam egy ismerősömnél, PC-n, csak pár percet az egészből. Nem jegyeztem meg a címét, de most bevillant a játék és érdekel. :D Eléggé új lehetett, akkor talán vadi új volt. Egy poszt-apokaliptikus világban harcolt egy jóforma csaj meg egy pasi, nem tudom sajnos, melyikük volt a főszereplő, de volt velük egy robot segítőtárs (talán kutya?), valami állatszerű. Azt hiszem, az ellenségek is robotok voltak. (Azok meg talán pók félék. :D )
Konkrétan egy sivatagos-barlangos rész rémlik, de ha jól emlékszem, valamilyen portálokkal tudtak ugrálni a helyszínek között. A barlangban volt egy boss is, egy nagy gömb-robot, ami kis gömb-robotokkal próbálta legyilkolni a karaktereket.
Sajnos tényleg csak ennyi ugrott be, légyszi írjátok meg, ha van valami tippetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!