Valaki foglalkozik kulonbozo programokkal valo rajzolassal?
Igen.
Kapcsolásokat szoktam rajzolni.
Mire vagy kíváncsi?
A rajzolásnak sokféle módja létezik. Az egyik pl. az, amikor valaki digitalizáló tábla segítségével alkot. Egy másik módja pedig az, ha valaki designterveket készít.
Én főként vektorgrafikus programokkal szoktam webdesignt és kiadványokat tervezni.
Legegyszerűbben úgy elégítheted ki a kíváncsiságodat, ha letöltesz egy programot, és kipróbálod. Találsz ingyen is bőségesen. Első körben egy egéren kívül semmi más nem kell a használatukhoz, később, amikor már szükségét érzed, vehetsz egy digitális rajztáblát is.
Kifejezetten rajzolásra-festésre ajánlom a MyPaintet...
...esetleg az Artweaver Free változatát...
...de egyébként bármelyik jobb képszerkesztő megteszi, például a Gimp vagy a Krita:
[link] (ez nem a saját oldala, de innen érdemes indulnod, mert itt a letöltés linkjén kívül egy magyar tankönyvet is találsz hozzá)
Vektorgrafikára pedig a jól bevált Inkscape:
Egyebekért írd be a fenti keresősorba, hogy ingyenes képszerkesztő, garantáltan lesz egy-két találat...
Ne legyen igazam, de szerintem hobbi-szinten se nagyon fognak kapkodni az ötleteidért, alkotó szellemeknél ez általában nem így megy. Habár, ki lát a mangatápon nevelt serdülők fejébe, furcsa kanyarokat vet néha a kulturális evolúció.
#4:
Több, mint valószínű... A hobbistáknak felkínált ötletcsemegék meg nyilván effélék:
Támlásszék ábrázolása Monge-rendszerben
Nyaktól elálló gallér szerkesztése
Szivattyúház hosszmetszeti képe
Alternatív kapcsolók bekötésének sémavázlata
Golftáska szabásmintája
Csigás íj működésének fázisai
Nemhiába sopánkodik Kérdező a rajztehetség hiánya miatt, anélkül bizony mindez megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!