Inventor 2017 Összeállított alkatrészt nem jelenít meg teljesen?
Nem tudom mi lehet ezzel a szarral.
Azok a kérdőjelek nem tudom miért vannak ott..
Jaa..student verziót használok és az iskolából küldtem át magamnak ezt az összeállított alkatrészt ott teljes licenselt verzió van. Lehet az lenne a probléma?
Az a probléma, hogy a kérdőjeles alkatrészeket nem találja a program (unresolved). Ezek ahogy látom, valamelyik Design Accelerator tool-lal lettek tervezve, így a legenerált alkatrészeket lehet, hogy nem oda mentette alapból, ahol az összeállítás többi cucca van. Ha biztos, hogy minden alkatrész áthoztál a saját gépedre, akkor jobb klikkelj rajtuk és Resolve parancsot keress. Ha nem teljesen biztos, akkor legközelebb ha egyik gépről akarsz átvinni másikra cuccokat, akkor az összeállítást megnyitva a "Save As.." alatti további opcióknál találsz olyat, hogy "Pack&Go", na AZT használd. Ott be tudsz állítani, hogy az összes, az összeállításhoz tartozó dokumentumot gyűjtsön össze egy helyre, akár egy mappába, akár a mappastruktúrát megtartva, akár a kapcsolódó rajzokat, Content Centeres partokat, Library partokat, stb-t hozzákapcsolva, akár ZIP-be tömörítve. Akkor tuti nem lesz ilyen problémád.
Egyébként teljes, lincencelt verzióból kimentett dolgokat meg tudsz nyitni studentben, szóval ilyen gondod nem lesz, viszont fordítva nem feltétlenül igaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!