Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Inventor 2017 Összeállított...

Inventor 2017 Összeállított alkatrészt nem jelenít meg teljesen?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet ezzel a szarral.

[link]

Azok a kérdőjelek nem tudom miért vannak ott..

Jaa..student verziót használok és az iskolából küldtem át magamnak ezt az összeállított alkatrészt ott teljes licenselt verzió van. Lehet az lenne a probléma?

2017. nov. 26. 00:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy a kérdőjeles alkatrészeket nem találja a program (unresolved). Ezek ahogy látom, valamelyik Design Accelerator tool-lal lettek tervezve, így a legenerált alkatrészeket lehet, hogy nem oda mentette alapból, ahol az összeállítás többi cucca van. Ha biztos, hogy minden alkatrész áthoztál a saját gépedre, akkor jobb klikkelj rajtuk és Resolve parancsot keress. Ha nem teljesen biztos, akkor legközelebb ha egyik gépről akarsz átvinni másikra cuccokat, akkor az összeállítást megnyitva a "Save As.." alatti további opcióknál találsz olyat, hogy "Pack&Go", na AZT használd. Ott be tudsz állítani, hogy az összes, az összeállításhoz tartozó dokumentumot gyűjtsön össze egy helyre, akár egy mappába, akár a mappastruktúrát megtartva, akár a kapcsolódó rajzokat, Content Centeres partokat, Library partokat, stb-t hozzákapcsolva, akár ZIP-be tömörítve. Akkor tuti nem lesz ilyen problémád.

Egyébként teljes, lincencelt verzióból kimentett dolgokat meg tudsz nyitni studentben, szóval ilyen gondod nem lesz, viszont fordítva nem feltétlenül igaz ez.

2017. nov. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!