Jampi89 kérdése:
Miért hal be a windows ha uj drivert vagy frissitést telepitek a gépre?
Figyelt kérdés
Elsőként frissités közben kikapcsoltam a gépet és azt hittem az a baj, de most frissen telepitett Win7, win10 is be adja a kulcsot, fekete hatter kurzor vagy bejön az asztal ikonok és tálca nélkül közben néhány dolog működik csak.#számitást
2017. nov. 25. 23:02
1/2 anonim válasza:
Ha tört verziód volt, és arra frissítettél rá, akkor lehet a gépedre küldtek valami vírust.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy virus, mivel legalis win10 verziom volt legeloszor. Viszont a táp(gondolom én) szinte minden nap sipolt a gépben egy kis ideig terhelés alatt. Okozhatja ez a hibát?
2017. nov. 25. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!