Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan győzzem meg a bátyámat...

Hogyan győzzem meg a bátyámat hogy tegye fel a gépre a Windows 10-et? 15/f

Figyelt kérdés

Az ő gépéről van szó, nyáron vette diákmunkás pénzből. Teljesen újonnan vette a gépet oprendszer nélkül. Akkor Windows 7 Pro-t telepített rá, és azóta is az van rajta. Meg szokja engedni hogy játszak a gépén, mivel az enyém eléggé alkalmatlan a játékra (2GB ram, Win XP, Pentium P4 proci). Ő inkább csak hétvégente szokja használnia a gépét, hétközben engedi nekem hogy játszak rajta.

Az újabb játékokra már jobb lenne a Windows 10. Szerintetek hogyan vagy mivel győzzem meg hogy feltegye a 10-est?

2017. nov. 25. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

'Az ő gépéről van szó'

Hadd ne a te jatekaid miatt kelljen mar oprendszert cserelnie, amivel jo esellyel mindent, ami rajta van, buheralni kell, hogy menjen W10 alatt is... Ha ennyire 'szukseged' van a W10-re, a sajat gepedre tedd fel, vagy kerj aputol-anyutok uj gepet karira.

2017. nov. 25. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Ne akard meggyőzni.

Nem kevesen inkább visszarakták korábbi verzióra.

Én is..

2017. nov. 25. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig az a kifogása, hogy azért nem akar Win 10-et, mert azt nem tudja "véglegesen" aktiválni, csak ilyen kms cuccokkal, azt meg nem akarja. A 7-et meg egyszer aktiválja és működik is minden.
2017. nov. 25. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha kms-emulátorral eredetinek tűnő crackelt windows 7-et frissíti 10 re akkor az eredetinek fog tünni, de persze csak akkor ha innen tőlti le

2017 December 31-ig ami igazából egy kis kapu:

[link]

2017. nov. 25. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Amugy személyszerint én a windows 7-et használom és használni is fogom 2020-ig.
2017. nov. 25. 13:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Őt mondjuk a terméktámogatás nem érdekli, a Windows Update is le van tiltva (XP sincs támogatva mégis minden működik rajta). A tesóm megy tényleg csak facebookozik rajta meg 2007-es Office-t használ. Mondtam már neki hogy 2020-ban legjár, de azt mondta őt nem érdekli, fogja ő 2020 után is használni
2017. nov. 25. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet véglegesen aktiválni mindenféle pénzköltésen nélkül, csak nagyon kevesen tudják. Nekem is haver csinálta meg, de nem árulta el mit hogyan csinált, a köcsög. Másrészt a windows 10-el az a baj hogy még tele van hibákkal, időnként kék halálozik, nem stabil a rendszer, az egész úgy gáz ahogyan van. Van egy másik haverom aki otthon dolgozik, ő évente cseréli jobbra a számítógépét és ú nagyon szidja a windows 10 et. Vannak olyan programjai amiknél nagyon fontos hogy egy stabil, jól működő rendszer legyen alatta, és mondta hogy minden második win 10 indítás azzal jár nála hogy lassabb lesz a gép, amit sima felhasználó semmilyen módon nem érzékel, de nála a programjánál (nem tudom a nevét) simán észreveszi hogy egyes vonásokat sokkal később mutatja vissza, és sokszor csúsznak a dolgok ha épp hangot szerkeszt. Nagyon sokat foglalkozik képszerkesztőkkel, rengeteget, és van digitális rajztáblája, arra is panaszkodik hogy a windows 10 hiába kompatibilis vele papíron, nem kezeli rendesen.
2017. dec. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!