Miért lassul le a torrent letöltés?
Figyelt kérdés
Bármilen klienst használok, a letöltésem az első percben 500KB/s felett van. Egy perc elteltével az mindig lecsökken 35-400 környékére. Megpróbáltam más trackert is. Sebességteszt szerit 5Mb/384Kb-es netem van. kb 2 hónapja van így. Az utorrent 2.0-nál a letöltési sebességem maximum 320KB 2.0.1 nél nagyon ingadozva eléri az 500-at héha, viszont 2.0.2-nél újra csak 320 a letöltés.. Ez sem okés, gondolom. Legjobban Azureussal jön, de az meg egyéggé furcsa program nekem. Bittorrentet használok most, de 500 fölött semmi nem jön, de legalánn stabilnagyjából... Portom nyitva van (Aktív vagyok, A kapcsolatom titkosított..stb..2010. jún. 1. 11:47
1/2 anonim válasza:
Most nehogy már panaszkodj, hogy lassan jön le. Vedd meg a boltban ha neked ez így nem jó. Mik vannak...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem arról van itt szó, hogy mit töltök, meg hogy menyit, meg hogy megveszem-e. De ha havonta kiadok egy csomó pénzt internetre, akkor az működjön is... Te sem örülnél gondolom, ha csak 1db cipőt kapnál 1 pár helyett...
2010. jún. 2. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!