Tudnátok esetleg olyan univerzális root programot mint pl. a kingroot csak működik android 6. 0-án?
Homtom ht16 pro mobilomat szeretnèm root-olni
Csak mèg eddig nem találtam hozzá olyan progit ami működik
Pc-s verziók vannak de azok túl komplikáltak nekem
"Pc-s verziók vannak de azok túl komplikáltak nekem"
Akkor ne akard root-olni, vagy tanuld meg.
Kingoroott az 4-es androidon szuper volt annó :)
Akkor valami egyszerűbb pc-s verzió?
Ami lèpèsről lèpèsre leírja vagy megmutatja hogy kell?
- Az előttem írónak, maximálisan igaza van! A gyártók folyamatosan, és már intenzíven védik a készülékeiket, így a "régi" root programok pillanatok alatt elavulnak, sok türelemmel, és fórumokkal kell keresgélni.
-Viszont kérdés hogy miért akarsz rootolni, anno azért rootoltunk, hogy rendszergazdákká váljunk, és kidobáljuk a telefont lassító gyári alkalmazásokat, vagy átszabjuk a telefont, ezeken a készülékeken már kár rootolni.......de sok sikert kívánok!
Èrtem
Csak nekem olyan is van rajta vagyis olyan appokat tölt le magától a telóm mint pl. Turbo battery ami csak rootolt telókon megy s egy csomó reklámot s ismeretlen alkalmazásokat ès böngèszőket telepítget magától.
Próbálgattam rootolni hogy kilőjjem ezeket de nem sikerült.
Tiltani viszont hiába tiltom felesleges
Hisz ugyanúgy jönnek lefele a kacatok ami mèg a böngèszőimbe is beèpültek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!