Hogyan kell? Kaptam egy notebook-ot, de a rajta lévő op. Rendszert (xp) törölni szeretném.
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le pontról pontra, hogy kell letörölnöm mindent a notebookról, sajnos nem igazán értek hozzá.
Milyen op. rendszert érdemes rátöltenem, ami kisebb helyet foglal mint az xp, de jól is működik? És honnan tudom a programot letölteni?
Köszönöm szépen a segítséget!
2010. máj. 31. 08:08
11/13 anonim válasza:
Moment bitte,láttam valahol egy nagyon mini XP-t,hátha az jó lenne.Megkeresem.
12/13 anonim válasza:
Hm,nem is olyan kicsi ez,825 MB,telepítve.Azért belinkelem:
AERO MICRO XP a neve.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/13 A kérdező kommentje:
:)))
Köszi szépen a válaszokat és a segítséget!
Ez egy Asus eeepc700 notebook, úgy kaptam, gondoltam jó lesz valamire, de hát sokra nem megyek vele. :D
Utánanézek mindennek, amit írtatok, hátha sikerül használhatóvá tenni ezt a kis gépet.
:)
2010. jún. 1. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!