Az utorrentet hogy tudom ugy beallitani hogy ha geprol letoltok valamit es kikapcsolom, akkor telefonrol seedeljen?
Úgy lehet, ha mindkét helyen le van töltve a tartalom, vagy átmásolva a telefonra, majd ott visszaállsz seedbe.
Ugyanúgy letöltöd a torrentet, vagy azt is átmásolod a gépről, beteszed a kliensbe, megadod neki a mappát ahol megtalálható, majd vagy bepipálod hogy kihagyja az ellenőrzést, vagy leokézod és ellenőrzés után seedbe áll. Tehát ez ugyanaz mintha letöltenéd a torrentet megint, csak mivel a telefonon már rajta van az adat ezért nem letölteni kezd hanem seedelni.
Bár én eddig úgy tudtam hogy a torrentezés megöli a flash meghajtókat, mert azoknak véges az írási kapacitásuk, és egy torrent letöltése jó pár ezer írási-olvasási művelettel jár.
"azoknak véges az írási kapacitásuk, és egy torrent letöltése jó pár ezer írási-olvasási művelettel jár."
EGY ADOTT cella esetén van az írási korlát. Az, hogy egy DVD-t 10.000 darabban tölt le a torrent, nem okoz ilyen problémát
A leírás többi része korrekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!