Melyik az a FIFA?
Egy régi laptop-ra szeretnék egy bizonyos FIFA-t feltelepíteni, de nem tudom melyiket is keresem.
Azt hiszem abban volt először az, hogy ha labdavezetés közben space-t nyomunk, akkor a játékos passzol és akinek passzolt, az azonnal vissza is adja a labdát.
Illetve ha jól emlékszem, akkor abban már szerepelt olyan, hogy "menedzser" módban feldobott egy kérdést (pl. az egyik játékosoddal interjút készítettek...) és volt több opció a válaszra, ami befolyásolta a csapat/játékos statokat.
És ha jól emlékszem, akkor abban már lehetett a kapura rúgás, a rövid és a hosszú passzok erejét is befolyásolni (csíkkal jelezte).
Olyan 06 és 10 körüli verziószámra gyanakszom, de nem tudom pontosan és nem szeretnék minden egyes verziót végigpróbálgatni.
Köszönöm előre is a segítséget!
Ezek különböző évjáratokban jöttek be.
A kérdésekre több válaszlehetőség a 2008-asban jött be ilyen formában. Azt hiszem már a 2007-esben is lehetett, de ott még nem befolyásolt semmit, csak éreztette a választás lehetőségét. A 2008-asban viszont már befolyásolta a bevételeket, a csapatmorált, stb.
A visszapassz mindig is működött a "duplázott s" lenyomással, már a 2002-esben is, de hogy ezt egy gombbal lehessen megcsinálni, a 2007-esben jött be.
A lövés erejét pedig a 2004-es verziótól lehet változtatni.
Én azt ajánlanám, hogy ha mindent meg akarsz kapni, amit egy régebbi laptop (jó lenne tudni pontosan) is elbír, akkor a FIFA 2009-et használd, az a legjobb talán.
Köszönöm! Megpróbáltam a 09-et, de az nagyon idegen volt. Aztán ahogy írtad is a 08-at és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez az. Viszont az egy gombos dupla passzot azt nem találom a beállításokban, lehet, hogy az ebben a verzióban nincs.
Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget!
Mert az nincs is a beállításokban :D
Az elvileg "trükk"-ként szerepel a neten fellelhető listák szerint.
"A" játékossal lepasszolod "B" játékosnak, majd amikor méretarányosan kb 2 méterre van "B" játékostól a labda, akkor megnyomod kicsit (tényleg csak egy pillanatnyival) hosszabban a passz gombot, és akkor visszalöki "A" játékoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!