Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a FIFA?

Melyik az a FIFA?

Figyelt kérdés

Egy régi laptop-ra szeretnék egy bizonyos FIFA-t feltelepíteni, de nem tudom melyiket is keresem.

Azt hiszem abban volt először az, hogy ha labdavezetés közben space-t nyomunk, akkor a játékos passzol és akinek passzolt, az azonnal vissza is adja a labdát.

Illetve ha jól emlékszem, akkor abban már szerepelt olyan, hogy "menedzser" módban feldobott egy kérdést (pl. az egyik játékosoddal interjút készítettek...) és volt több opció a válaszra, ami befolyásolta a csapat/játékos statokat.

És ha jól emlékszem, akkor abban már lehetett a kapura rúgás, a rövid és a hosszú passzok erejét is befolyásolni (csíkkal jelezte).

Olyan 06 és 10 körüli verziószámra gyanakszom, de nem tudom pontosan és nem szeretnék minden egyes verziót végigpróbálgatni.

Köszönöm előre is a segítséget!

2017. nov. 5. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek különböző évjáratokban jöttek be.

A kérdésekre több válaszlehetőség a 2008-asban jött be ilyen formában. Azt hiszem már a 2007-esben is lehetett, de ott még nem befolyásolt semmit, csak éreztette a választás lehetőségét. A 2008-asban viszont már befolyásolta a bevételeket, a csapatmorált, stb.

A visszapassz mindig is működött a "duplázott s" lenyomással, már a 2002-esben is, de hogy ezt egy gombbal lehessen megcsinálni, a 2007-esben jött be.

A lövés erejét pedig a 2004-es verziótól lehet változtatni.

Én azt ajánlanám, hogy ha mindent meg akarsz kapni, amit egy régebbi laptop (jó lenne tudni pontosan) is elbír, akkor a FIFA 2009-et használd, az a legjobb talán.

2017. nov. 5. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megpróbáltam a 09-et, de az nagyon idegen volt. Aztán ahogy írtad is a 08-at és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez az. Viszont az egy gombos dupla passzot azt nem találom a beállításokban, lehet, hogy az ebben a verzióban nincs.

Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget!

2017. nov. 6. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert az nincs is a beállításokban :D

Az elvileg "trükk"-ként szerepel a neten fellelhető listák szerint.

"A" játékossal lepasszolod "B" játékosnak, majd amikor méretarányosan kb 2 méterre van "B" játékostól a labda, akkor megnyomod kicsit (tényleg csak egy pillanatnyival) hosszabban a passz gombot, és akkor visszalöki "A" játékoshoz.

2017. nov. 6. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Elhiszem, ha írod, de én valahogy szentül megvagyok győződve róla, hogy ez alapbeállítás volt valamelyik billentyűre - nekem a space rémlik. Ezek szerint akkor rosszul emlékszem. Viszont ha ez egy trükk, ahogy írod is, akkor miben más ez, mintha rövid passzolok és rögtön gombnyomással rövid passzolok vissza? (vagy mondjuk rövid passz és indító passzal vissza)
2017. nov. 9. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!