Milyen szerepjátékok vannak?
MMO-kat és RPG-ket tudok neked mondani:
Warcraft I:Orcs and Humans (régen nagyon sokat játszottam vele,de ma már elég régimódi)
Warcraft II : Tides of Darkness
Warcraft II : Beyond the Dark Portal
(Szintén ugyanaz mint az I)
Warcraft III : Reign of Chaos
Warcraft III : The frozen thorne
(Ma is az egyik legjobb Strategy-rpg)
World of Warcraft
WoW:Burning Crusade
WoW:Wrath of the Lich King
(több mint 10 millió játékos az eredeti játékon + még szerintem a törteken még 2 millió)
Starcraft I , II
Koreában kultusz :)
MuOnline
(mostanában ezzel tolom,jó game)
Cabal
(régebben játszottam elviselhető)
Silkroad
(sok botos,de jó játék)
Lineage
(nincs tapasztalatom)
Archlord
(no tapasz)
kb ennyi jutott eszembe,ha nem erre gondoltál akkor google.hu^^
Ha lenne eszed, akkor látnád, hogy nem abban a témakörben tettem fel a kérdést.
Másként kérdezem: milyen RPG-k vannak?
Van eszem, látom. De azt, hogy neked mennyi van, azt nem tudhatom.
Egyébként ha azt kérdezed, hogy milyen RPG-k vannak, hát... sokféle Rucsnoj Protyivotankovij Granatomjot van (kézi páncéltörő gránátvető). A legelterjedtebb az RPG-7. De igazából a régebbi változatok is hasonlóak.
Azt persze senki se nézi meg, hogy milyen témakörben tettem fel a kérdést. Azért ide írom: Számítástechnika > Programok.
Remélem így már normális válaszokat kapok.
06:13 vagyok
Számítógépes játék az sose lehet igazán szerepjáték. Csak valami hasonló. A szerepjáték, mint olyan, ahhoz az kell, hogy leüljön néhány emberke és úgy játsszon ilyen MAGUS-t, meg mittudoménmit... (kb. 10 éve szerepjátékoztam). De asszem' abból is több verzió létezik már.
Olyan igazi szerepjáték viszont számítógépre nincs... csak legfeljebb annak hívják.
A starcraft RTS, nem pedig RPG. A warcraft sorozat szintén RTS, kisebb RPG elemekkel.
Én nem játszok új játékokkal, de ha megfelel, a következő RPG-ket tudom ajánlani:
Fallout 1 és 2
Baldur's Gate sorozat
Icewind Dale sorozat
Arcanum
Neverwinter Nights
Gothic sorozat
Elder Scrolls sorozat (Morrowind, Oblivion)
Wizardry sorozat (főleg a nyolcadik része)
Might and Magic sorozat
Végül az örök kedvenc: Planescape: Torment
Ezek mindegyike CRPG, vagyok próbálja szimulálni a szerepjátékokat, amennyire azt számítógépen lehet. De a jó öreg ceruza&papír tipusú szerepjátékokat nem fogja kenterbe verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!