Tudom hogy a youtubeon kismillió egyezer videó van arról hogyan kell a vidi elejére betenni az intrót? De az új youtube nál nincs ott az a videószerkesztő mint a réginél!
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy talán kivették-e de kéne az az intró Tudom vannnak erre programok de nem tudom melyikeket válasszam!2017. okt. 30. 18:43
1/2 tabaki válasza:
„Tudom, vannak erre programok de nem tudom melyikeket válasszam!”
Mégis, azért felsorolhattad volna, melyikekkel szemeztél. Mi egyelőre még azt sem tudjuk, milyen oprendszert használsz, meg azt se, hogy miféle intrót akarsz berakni. De ha az intró már megvan, a legegyszerűbb ingyenes videószerkesztővel is hozzáfűzheted a videót, úgyhogy szinte mindegy is, melyiket választod.
2/2 anonim válasza:
Kivették az autómata intro funkciót másfél éve. De azt tanácsolom ha a videó szerkesztés témájában még ott se tartasz, hogy a videód elé berakj egy introt, akkor el kéne még felejteni, hogy nyilvánosan posztolsz videókat. Ez konkrétan egy első előtti lépés, hogy tudj alapszinten vágni, és még ez sem megy. Premier pro, Sony vegas, Final cut pro <- ezek vágóprogramok, tessék róluk videót keresni, megtanulni, ismerkedni, vágni velük sokat, aztán esetleg szóba jöhet, hogy publikálsz, de amíg még egy vágóprogram neve sincs meg magadtól, addig jobb lenne ezt elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!