Legális windows 10 olcsón?
A Microsoft oldaláról letöltött Media Creation Tool-al
az pendrivera ráflashelt Windows 10 64 bit-et ha feltelepítem, akkor már csak egy licensz kulcs kell és onnantól teljes értékű Windows-om lesz?
Kulcsot piactereken gondoltam venni 10 ezer ft. körül.
A warezt nem akarom erőltetni, de sokallom azt a 30-40 ezret amennyiért a boltba árulják.
Az M$ nem akcióz, egyszerűen szorul rá ilyen cselekre. Tudja hogy a monopól helyzetbe van.
Most kérdés, hogy mi számít eredeti Windowsnak?
Az amit nem illegális szoftverekkel, pl. KMSpico, MS Toolkit és társaival aktiváltál be?
Vagy az amiről számlát kaptál, dobozt meg telepítőt.
Ha neked az előbbi is ok, akkor hót mindegy, ha az eBay -ről veszel 5 dollárért licencet. Fizettél érte, tehát nem loptad, tudod bizonyítani. És működik is, mert beaktiválja a Windowst. Akkor, van még kérdés?
A piactereken ennél csak drágább van, és ott mivel bizonyítod a vásárlást egy DVD lemezzel?
Komplikált ügy ez. Minden esetre, én is pofátlanul drágának találom a 30 rugós bolti árat.
(Csak csendben zárójelben jegyzem meg, hogy már több mint egy éve vége van a ingyenes frissítési promónak, de még mindig működnek az eredeti Windows 7/8.1 kulcsok is a Windows 10 -hez.)
Én géppel együtt vettem egy Win8 -al, azt frissítettem 10 -re.
Olcsóbb ha közvetlen a gyártótól veszed úgy az eszközt hogy rajta a Win.
Utólag már tényleg közel 30 ezer.
Legálist kértél és olcsón, ime ez a legolcsóbb:
Nem kell itt tökölni Microsoft oldal, meg kulcsokkal.
#4: He-he, ilyenből van jó pár. Dobozos Win többszörös értékesítése. :-D
MS egy olyan engedményét használva ki, hogy egy doboz rendszert több gépre is fellehet rakni, azaz nincs hardverhez kötve.
Így eladják a kulcsot X -szer, és 3. felett már csupa haszon.
A lényeg, hogy akkor ebay-es kulcsal tudom aktiválni a Microsoft oldaláról letöltött Windows 10-et.
Ilyen aktivátorokat, amiket P.O.C. írt semmiképp nem akarok használni, mert ezek veszélyesek ahogy a torrent oldalakon található mókolt Windows-ok is.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a +1!
Látom szakértője vagy a témának: sem az aktivátorok, sem a torrent oldalakon található "mókolt Windows-ok" nem veszélyesek.
Kezdve azzal, hogy megbízható, vagy annak számító torrent oldalról kell töltögetni, egészen addig, hogy általában ezekre az oldalakra a legtöbb feltöltött Windows példány ugyanaz, mint amit a Microsoft Download Centerből le lehet tölteni.
Kedves Kérdező!
A kérdésedből és hozzászólásaidból sugárzik a nagy tudás és magabiztosság, utóbbi fellengzőségbe is átcsapódva. Ha ennyire tudor vagy, minek kérdezel? Önigazolást akarsz?
Szia ! Az Európai Únió - és így Magyarország - területén a szoftverlicensz újraértékesítése - ártól függetlenül- alapvető emberi jog.
LINK: [link]
mindaddig "teljesértékú" Windows-od lesz, amíg olyan eredeti kulcsot vásároltál (bárkitől bármennyiért is) ami eredetileg a Microsoft Corporation által került kibocsátásra.
#9: kivéve a németeknél, ahol megint túlzásba estek a jogvédők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!