Portot hogyan tudok nyitni a torrent programom neve utorretnt 3.1?
Igen, és ezt azt jelenti hogy ha a tűzfal/router korlátozz akkor a tűzfal/router beállításaiban kell portot nyitni. Pont ugyanezt írtam le.
Ha a utorrent korlátozná akkor az ő beállításait kellene állítani.
Nekem is UPC-s netem van és nem csináltam semmit hogy nyitva legyen a port. Connect Boxban egyszerűen legyen a Security/Port forwarding minden enabled-re pipálva (alapból ezen van), vagy még egyszerűbben az UPnP legyen engedve.
A tűzfal/internet security pedig mindenkinek az amit épp használ, ott neked kell tudnod mi a beállítása.
A klienscsere azért értelmetlen, mert ha X-et tiltja akkor Y-t is fogja a szabály.
Nyilvan nem amiatt kell a klienscsere..microtorrent a letezo legganyabb,leglassabb,legsz rabb kliense valt az elmult evekben,aminel az egyeduli szempont a profit.lasd telivan reklammal,plusz bitcoin banyaszt is tettek bele anno,kitudja meg miket csinal.
Qbittorrent egyreszt opensource,masreszt a leggyorsabb,legtobbet tudo kliens jelenleg.Gigabites netem hatarat majdnem sikerult vele elerni.olyanokba meg mar ne is menjunk bele,hogy 3x annyi peert talal,stb.
Kicsit hosszu lett,lenyeg a lenyeg,ha megfogadod a tanacsom a microtorrentet(es mar a bittorrentet is,kb ugyan az lett)elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!