Pendrive iphone-hoz hogyan?
Figyelt kérdés
Mit kell tennem és milyen program kell hozzá, hogy az iphone 4s telóm lejátszon zenét pendrive-ról is? Csatlakoztatva lett a telefonhoz, kábel is jó, a pendrive is király, de nem ismeri fel.2017. okt. 26. 07:33
1/6 DjImipapa válasza:
Könnyen lehetséges, hogy a telefonod nem OTG-s....:) Lásd: csak a legújabb iPhone támogatja az OTG funkciót. (iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S) olyan iPhone-ok, amelyek Lightning csatlakozót tartalmaznak és iOS 7.1-et futtatnak
2/6 A kérdező kommentje:
iOS 9 van rajta és a csatlakozó is lighting átalakítós. Elvileg működnie kellene. Milyen progi kell hozzá? (állítólag valami kell hozzá, hogy megnyissa/felismerje)
2017. okt. 26. 07:44
3/6 Captain Logic válasza:
Tökmindegy, alapból a 4S nem lightningos… Nem fog működni. A 6-ra meg azt mondani, hogy a “legújabb” iPhone, az kicsit meredek :D
4/6 anonim válasza:
5/6 DjImipapa válasza:
Captain.... nem mondom, hogy a 6-os a legújabb, ez egy cikkből idézet volt... a lényeget tükrözi.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Máshol is feltettem ezt a kérdést és kaptam megoldást:
Sandisk iXpand Drive.
Ezt kell letölteni appstore-ból és ezen keresztül lehetséges.
Nekem az iphone 4s-en kezeli a zenét és képeket, de a filmet nem (ez utóbbi lehet túl nagy vagy nem megfelelő formátum) Szóval müxik :)
2017. okt. 26. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!