Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, hogy működjön a...

Mit tegyek, hogy működjön a tableten az FL studio mobile?

Figyelt kérdés

Nos, van egy Lark Ultimate 7i tabletem ami android 4.4-es, és folyton leáll a fent említett applikáció.

Az egész úgy volt, hogy le akartam tölteni tabletre az FL studio mobile nevű alkalmazást, de a play áruházban fizetős volt (még mindig az), és ezért egy másik weboldalról kellett letöltenem az APK és az OBB fájlt.

Feltelepítettem, bemásoltam az OBB-t a helyére, és elindítotam.

Működött pár hónapig, aztán saját magától letörlődött.

Újra megkerestem/letöltöttem, majd feltelepítettem, megint működött egy darabig, majd újra eltűnt.

Amikor harmadszorra telepítettem fel (mégpedig egy újabb verzióját) azóta, ha rányomok az alkalmazás ikonjára, rögtön azt írja ki, hogy A(z) FL mobile sajnos leállt, tehát el se indul az app.

Mi lehet a gond?

Már régi a tab, az lehet a bibi?

Vagy nem támogatja az újabb verziót?

Kérlek segítsetek, nagy szükségem lenne rá.

2017. okt. 25. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahogyan írtad: mégpedig egy újabb verziót.

Amit jó ha tudsz: illetéktelen programhasználatot követett el. Nem leszek álszent, nekem is van ilyen, de azt jó ha tudod hogy ez nem törvényes, szóval lopott szoftverért pofátlanság reklamálni.

Egyébként én a helyedben megpróbálkoznék azzal a régebbi verzióval

2017. nov. 20. 19:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam frissebb és régebbi verziót is, de most azt írja, hogy nincs a helyén az OBB fájl, pedig ott van abban a mappában. Lucky patcherrel, vagy valami mással meg lehet oldani?
2017. nov. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!